Sietse van der Werff – Kampioen van Nederland

In archief 2011 - 2012, nieuws by lma

Afgelopen weekend heeft in Utrecht het NK Masters Allround en NK Masters Afstanden plaatsgevonden. Alle LMA-ers hadden een uitnodiging van de KNSB ontvangen, en met uitzondering van de geblesseerde Wereldkampioene Gerdien en onze zwangere teamgenoot Sandra, stond iedereen aan de start.

Uitermate succesvol was Sietse. Met vier podiumplaatsen (goud op de 3000m, zilver op de 1500m en 5000m en brons op de 500m) was hij het goudhaantje van afgelopen weekend op het NK afstanden. Met een mooi puntentotaal is Sietse daarnaast overtuigend Allround Kampioen van Nederland geworden in de klasse Heren Master D (M55).

Ook Martin presteerde goed met een bronzen medaille op de 3000m en een zilveren op de 5000m. Overall kwam hij -met minder dan een half punt- net tekort voor de tweede plaats op het Allround kampioenschap in de klasse HSB. Met een bronzen medaille om z’n nek genoot hij van het Wilhelmus dat aan het einde van het toernooi werd gespeeld.

Eervolle vermeldingen zijn verder voor Astrid en Marja, die net het podium misten bij de Dames45 alsmede voor Mario en Ruud, met plekken 5 en 6 in de sterk bezette klasse M45. Kijk hier voor de uitslagen. (foto: Nol Terwindt)