Trainingsweekend Limburg

We trainen graag. Met elkaar trainen is helemaal leuk en om de daad bij het woord te voegen hadden we een weekendje Limburg belegd. Van vrijdag tot en met zondag wel te verstaan alwaar wij ons in pretpark Heuvelland heerlijk konden uitleven op de racefiets. Helaas moesten Martin, Marco en Marja door omstandigheden verstek laten gaan, zij werden erg gemist.

Ongeveer 230 km zijn er weggetrapt in 3 dagen waarvan ± 3000 hoogtemeters. Niet iedereen vond dit voldoende, een enkeling deed ook nog wat duurloopjes, waarom niet. We hadden 2 stagiaires mee die de routes voor ons hadden uitgestippeld èn een kijkje in de keuken konden werpen van onze groep. In die keuken ging het met chef-kok Mario en zijn 12 hulpkoks wel erg goed. Daar kon het eten in een restaurant niet tegen op, complimenten voor Mario. Het groepsgevoel was erg groot, niet alleen in de keuken, ook op de fiets werd keurig op elkaar gewacht. Uiteraard werd er bij de plaatsnaambordjes gesprint voor de winst, dat hoort nu eenmaal bij fietsen (zie ook de bordjessprint).

Bewijzen dat we gefietst hebben kunnen we niet, de enige foto’s die gemaakt zijn, zijn van eten, eten, eten en nog eens eten. Dat is wel een heel bijzondere invulling van “trainingsweekend”! Eén incident met een wel zeer agressieve automobilist, maar verder een zeer geslaagd, inspirerend, zonnig en sportief weekend, welke een grote bijdrage heeft geleverd aan onze saamhorigheid.

Contact Us